diumenge, 16 de desembre del 2012

A les portes del Nadal

Poc a poc vaig retornant als entrenaments rutinaris, i a l'acumulació necessària de quilòmetres,  de cara a les maratons que tinc marcades al calendari com a objectius. Crec que arribaré a la primera, a Marràqueix, molt just. Això no m'ha de preocupar en excés, el meu objectiu principal serà a la Marató de Barcelona, a on vull aconseguir després d'uns quants anys tornar a baixar de 3h 30.

Ara, amb l'arribada del Nadal tindré molts dies festius i espero aprofitar-los al màxim amb la intenció d'aconseguir fer el major número de quilòmetres.

Al gener començo una nova etapa personal que en permetrà tenir més temps lliure i també regenerar-me, tant a nivell personal com esportiu. Estic molt il.lusionat i no vull perdre l'oportunitat que es presenta davant meu per a millorar i fer el que m'agrada.

Aquest dissabte vaig fer el Test de Leger, una prova que serveix per a mesurar la teva forma física. El resultat no ha estat bo en quant a registre, però el considero el meu punt de partida d'aquesta nova etapa.

Ara toca entrenar i gaudir fent-ho...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A LAS PUERTAS DE LA NAVIDAD


Poco a poco voy volviendo a los entrenamientos rutinarios, y a la acumulación necesaria de kilómetros, de cara a los maratones que tengo marcados en el calendario como objetivos. Creo que llegaré al primero, en Marrakech, muy justo. Esto no me tiene que preocupar en exceso, mi objetivo principal será al Maratón de Barcelona, donde quiero conseguir después de unos cuántos años volver a bajar de 3h 30.

Ahora, con la llegada de la Navidad tendré muchos días festivos y espero aprovecharlos al máximo con la intención de conseguir hacer el mayor número de kilómetros.

En enero empiezo una nueva etapa personal que me permitirá tener más tiempo libre y también regenerarme, tanto a nivel personal como deportivo. Estoy muy ilusionado y no quiero perder la oportunidad que se presenta ante mí para mejorar y hacer el que me gusta.

Este sábado hice el Test de Leger, una prueba que sirve para medir tu forma física. El resultado no ha sido bueno en en cuanto a registro, pero lo considero mi punto de partida de esta nueva etapa.

Ahora toca entrenar y disfrutar haciéndolo...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias. Y espero que se cumpla ese plan de trabajo y mejoría que anuncias. MUCHAS FELICIDADES.
Maleli

Anònim ha dit...

Gracias. Y espero que se cumpla ese plan de trabajo y mejoría que anuncias. MUCHAS FELICIDADES.
Maleli