dimarts, 25 de desembre del 2012

Nous temps

Aquests dies de Nadal estic iniciant un nou període en ma vida.  Pot ser sembla molt exagerat definir-ho com un canvi substancial, en realitat no és més que un petit canvi laboral. A vegades els petits canvis poden ser molt  determinant en la manera de viure la teva vida.  Disposar de més temps lliure és fonamental per viure millor: més temps amb la família, pots fer les coses que t'agraden com practicar el teu esport, fer escapades i sortides a llocs que vols visitar, tenir temps per llegir, veure una pel.lícula tranquil.lament, passejar per la muntanya, fer fotografies i vídeos, etc etc.
Per aquest motiu aquest Nadal representa per a mi l'inici d'una nova etapa en la meva vida. Aprofitant el temps que tindré vull fer allò que vull fer i viure la meva vida, no sigui que de cop s'acabi.
Recuperar la forma física després de  tots els problemes que he tingut darrerament és la meva prioritat. Si físicament estic bé el meu cap també i així podré pensar amb més claredat cap a on vull caminar.
Las meva cama poc a poc va recuperant el seu estat original, encara tinc un petit forat per a on surt liquid de rebuig, tot i que no en molesta, he de fer cures diàries. Per sort sembla que desprès de  un mes i mig,  la ferida provocada per l'arç que se'n va clavar al bessó aviat serà història.

Ferida d'arç al bessó
 En quant als entrenaments, també fa dies que he començat a entrenar amb regularitat i ja estic notant l'esperada millora  que tant juny veus quan fas el teu primer entrenament.
No sé com estaré dintre d'un mes, però estic inscrit per córrer el Marató de Marràqueix i estic treballant el factor psicològic, mentalitzant-me de que he de fer un marató de quatre hores com a mínim.
En fi, ja us explicaré de com va tot, però com passa en moltes curses,  a vegades el resultat depèn de la sortida.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nuevos tiempos


Estos días de Navidadl estoy iniciando un nuevo periodo en mi vida. Puede parecer exagerado definirlo como un cambio sustancial, en realidad no es más que un pequeño cambio laboral. A veces los pequeños cambios pueden ser determinante en la manera de vivir tu vida. Disponer de más tiempo libre es fundamental para vivir mejor: más tiempo con la familia, puedes hacer las cosas que te gustan como practicar tu deporte, hacer escapadas y salidas a lugares que quieres visitar, tener tiempo para leer, ver una película tranquilamente, pasear por la montaña, hacer fotografías y vídeos, etc etc.
Por este motivo esta Navidad representa para mí el inicio de una nueva etapa en mi vida. Aprovechando el tiempo que tendré quiero hacer todo aquello que quiero hacer y vivir mi vida, no sea que de golpe se acabe.
Recuperar la forma física después de todos los problemas que he tenido últimamente es mi prioridad. Si físicamente estoy bien mi cabeza también y así podré pensar con más claridad hacia donde quiero andar.
Mi pierna poco a poco va recuperando su estado original, todavía tengo un pequeño agujero por donde sale liquido de rechazo, a pesar de que no me molesta, tengo que hacerme curas diarias. Por suerte parece que después de un mes y medio, la herida provocada por el espino que se clavó en mi gemelo pronto será historia.

Herida de espino en gemelo
 En en cuanto a los entrenamientos, también hace días que he empezado a entrenar con regularidad y ya estoy notando la esperada mejora que tan lejos ves cuando haces tu primer entrenamiento.
No sé como estaré dentro de un mes, pero estoy inscrito para correr el Maratón de Marrakech y estoy trabajando el factor psicológico, mentalizandome de que tengo que hacer un maratón de cuatro horas como mínimo.
En fin, ya os explicaré de cómo va todo, pero cómo pasa en muchas carreras, a veces el resultado depende de la salida.