dilluns, 4 de març del 2013

Volta a l'Estany de Banyoles

Sortida de la Volta a l'Estany de Banyoles

Aquesta setmana he fet un xic de repòs, he entrenat molt poc i he fet més descans del que en faig habitualment... tot i això, tinc molèsties al nervi ciàtic i en provoca un cert dolor que espero vagi passant i que en uns dies estigui de nou en plenitud. Realment en preocupa l'evolució d'aquestes molèsties però vull ser optimista i pensar que això no serà res.
Ahir vaig estar a Banyoles, feien la Mitja Marató del Pla de l'Estany, però no hi vaig anar per participar-hi. En vaig inscriure a la Volta a l'Estany, una cursa i caminada que té com a recorregut uns 6.5 km que és el diàmetre de la volta sencera. Vaig fer-la a un ritme ràpid en poc més de 26 minuts i va anar bé.  Estic content de com en va anar.
En poc menys de dues setmanes hi ha la Marató de Barcelona i espero arribar en mínimes condicions per poder acabar-la i traurem l'espina de la Marató de les Vies Verdes.
Necessito fer una bona marató a Barcelona...


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vuelta al Lago de Banyoles


Salida de la Vuelta al Lago de Banyoles

Esta semana he hecho un poco de reposo, he entrenado muy poco y he hecho más descanso del que hago habitualmente... aún así, tengo molestias en el nervio ciatico y me  provoca dolor que espero vaya pasando y que en unos días esté de nuevo en plenitud. Realmente me  preocupa la evolución de estas molestias pero quiero ser optimista y pensar que esto no será nada.
Ayer estuve en Banyoles, hacían el Medio Maratón del Pla de l'Estany, pero no fui para participar. Me  inscribí a la Vuelta al Lago, una cursa y caminata que tiene como recorrido unos 6.5 km,  que es el diámetro de la vuelta entera. La hice a un ritmo rápido en poco más de 26 minutos y me fue bien. Estoy contento.
En poco menos de dos semanas haré el Maratón de Barcelona y espero llegar en mínimas condiciones para poder acabarla y sacarme la espina del Maratón de las Vías Verdes.
Necesito hacer un buen maratón en Barcelona...