dilluns, 4 de febrer del 2013

Recuperant forces

24 km Marató de Marràqueix
Després de la Marató de Marràqueix ara toca pensar en la següent que serà la Marató de les Vies Verdes. Organitzada pels meus amics de Diveresports, té un recorregut que transita pel bicicarril que uneix Girona i Sant Feliu de Guixols. Tota per camí de terra i alguns trams urbans d'asfalt.
Aquesta setmana he tornat a entrenar regularment, tot i l'esperat cansament muscular, sense problemes greus, res que una bona sessió de fisioterapeuta o un xic de repòs no pugues solucionar.
Certament en trobo molt bé i molt animat, crec que porto la situació com volia i vaig millorant la meva forma física.
No deixo de pensar noves aventures però poc a poc ja us aniré revelant quines tinc al cap...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Recuperando fuerzas


24 km Maratón de Marrakech
Después del Maratón de Marrakech ahora toca pensar en la siguiente que será el Maratón de las Vías Verdes. Organizado por mis amigos de Diveresports, tiene un recorrido que transita por el bicicarril que une Girona y Sant Feliu de Guixols. Todo por camino de tierra y algunos tramos urbanos de asfalto.
Esta semana he vuelto a entrenar regularmente, a pesar del esperado cansancio muscular y sin problemas graves, nada que una buena sesión de fisioterapeuta o un poco de reposo no pueda solucionar.
Ciertamente me  encuentro muy bien y muy animado, creo que llevo la situación como quería y voy mejorando mi forma física.
No dejo de pensar en nuevas aventuras pero poco a poco ya os iré revelando qué tengo a la cabeza...