diumenge, 20 de gener del 2013

Pista coberta de Sabadell

Ahir vaig anar a Sabadell a veure el Control de Pista Coberta Cadet i Juvenil en la que prenien part tres de les nostres atletes del club. Realment va ser fantàstic veure la progressió de les atletes que portem ja que totes tres van millorar les seves marques de la temporada i fins i tot les seves marques personals. Va ser una jornada intensa amb un seguit de proves que feien ganes de sortir a córrer.

Núria Masip al 300m ll
 
Com a club som un club petit i modest però no es pot negar que cada dia anem treiem el cap en totes les disciplines tan de cros, pista, ruta, muntanya, etc Tenim moltes mancances però nosaltres ho provem i hi volem ser-hi presents al panorama atlètic de Catalunya.
En categoria Cadet, la Núria va fer 8.45 en 60m ll el que suposa la setena marca de les 56 participants i la seva millor marca personal. També va participar al 300m ll amb 44.94, també millor marca.
Les juvenils la Claudia i l'Helena també van millorar marques en els 60m ll 8.77 i 8.51 respectivament i en el 400m ll van fer 1:08.42 i 1:05.62.
Felicitats a les tres!!!

Núria, Claudia i Helena


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pista Cubierta de Sabadell


Ayer fui a Sabadell a ver el Control de Pista Cubierta Cadete y Juvenil en la que tomaban parte tres de nuestras atletas del club. Realmente fue fantástico ver la progresión de las atletas que llevamos puesto que las tres mejoraron sus marcas de la temporada e incluso sus marcas personales. Fue una jornada intensa con una serie de pruebas que daban ganas de salir a correr.

Núria Masip en  300m
Somos un club pequeño y modesto pero no se puede negar que cada día vamos sacando la cabeza en todas las disciplinas tanto de cros, pista, ruta, montaña, etc Tenemos muchas carencias pero nosotros lo probamos y queremos ser presentes en el panorama atlético de Cataluña.
En categoría Cadete, la Núria hizo 8.45 en 60m lisos el que supone la séptima marca de las 56 participantes y su mejor marca personal. También participó al 300m lisos con 44.94, también mejor marca.
Las juveniles Claudia y Helena también mejoraron marcas en los 60m lisos 8.77 y 8.51 respectivamente y en el 400m lisos hicieron 1:08.42 y 1:05.62.

¡Felicidades a las tres!

Núria, Claudia i Helena