dijous, 8 de desembre del 2011

Intermon Oxfan Trailwalker 2012




Som quatre persones que volem fer 100km en menys de 32 hores. Ens ajudes?
Trailwalker és el més gran desafiament esportiu al món per equips per lluitar contra la pobresa. Aquest esdeveniment consisteix en que equips de quatre persones han de fer a peu 100 km en un màxim de 32 hores. Els membres de l'equip han de començar junts, continuar junts i finalitzar junts.
L'objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per Intermón Oxfan. Cada aportació millora moltes vides, així que anima als teus familiars i amistats a col•laborar. Entre tots contribuirem a aconseguir un mon més just.
Des del Club Atletisme Olot-Terra de Volcans volem col•laborar amb Intermón Oxfam Trailwalker 2012 en la recaptació de donatius amb la finalitat d'ajudar a qui més ho necessita. Volem ser solidaris i contribuir a una bona causa. Creiem que fent un petit gest, que per la majoria de nosaltres és insignificant, pot ser molt important per a moltes persones que no tenen accés a serveis bàsics que puguin garantir una vida digna.
Volem viure una experiència única, participant de manera simbòlica amb el nostre equip. Som un club d'atletisme i volem gaudir de la Trailwalker 2012 d'una manera diferent de la que estem acostumats, sense pensar en la competició i centrant-nos en les vivències, el companyerisme i les relacions personals.
Segur que aquesta iniciativa serà un gran èxit i estarem orgullosos d'haver-hi contribuït.
Si us plau fes el teu donatiu, per petit que sigui, moltes persones podran viure una mica millor gràcies a tu.

També ens pots trobar al facebook: TRAILWALKER C.A.OLOT TERRA DE VOLCANS 


MOLTES GRÀCIES!
CLUB ATLETISME OLOT – TERRA DE VOLCANS