dilluns, 10 de juny del 2013

Cursa de Bonavista i Excursió a Xenacs

Vista d'Olot des de Xenacs
El dissabte vaig córrer la Cursa Popular de les Festes del Barri de Bonavista d'Olot. Com cada any es fa dissabte al matí i d'aquesta manera després et queda encara tot el cap de setmana per endavant. La cursa va anar molt bé tot i fer un minut més que l'any anterior. Aquest any faig molta més muntanya i estic un pel més lent, però les sensacions van ser molt bones. El recorregut és ràpid, de 6.700 m per camins i corriols de la Fageda d'en Jordà i és molt bonic i agradable.
Aquesta setmana vaig amb un grup d'amics a fer l'Aneto de 3.404 m,  i no sé que ens trobarem. Hi ha molta neu acumulada i mai he fet una sortida amb neu, serà la meva primera experiència. Si tot va bé espero poder fer el cim el divendres que ve.
Després ja agafo les vacances i espero poder entrenar més seriosament per fer l'Olla de Núria el 21 de juliol.
De moment vaig fent sortides com la d'aquest matí en la que he pujat a Xenacs i Puig Rodó. He pogut gaudir d'un dia espectacular amb unes vistes immillorables.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cursa de Bonavista i Excursió a Xenacs


Vista de Olot desde Xenacs

El sábado corrí la Cursa Popular de las Fiestas del Barrio de Bonavista de Olot. Como cada año se hace en sábado por la mañana y de este modo, después te queda todavía todo el fin de semana por delante. La carrera fue muy bien a pesar de hacer un minuto más de tiempo que el año anterior. Este año hago mucha más montaña y estoy algo más lento, pero las sensaciones fueron muy buenas. El recorrido es rápido, de 6.700 m por caminos y senderos de la Fageda d'en Jordà y es muy bonito y agradable.
Esta semana voy con un grupo de amigos a hacer el Aneto de 3.404 m, y no sé que nos encontraremos. Hay mucha nieve acumulada y nunca he hecho una salida con nieve, será mi primera experiencia. Si todo va bien espero poder hacer la cumbre el próximo viernes.
Después ya comenzaré las vacaciones y espero poder entrenar más seriamente para hacer la Olla de Núria el 21 de julio.
De momento voy haciendo salidas como la de esta mañana en la que he subido a Xenacs y Puig Rodó. He podido disfrutar de un día espectacular con unas vistas inmejorables.