dissabte, 3 d’agost del 2013

Parada per lesió


Osteopatia de pubis o pubalgia és la lesió diagnosticada i que en mantindrà un temps aturat i recuperant-me de tot plegat. Fa molts mesos que vaig patint molèsties als adductors i que arran del partit de futbol sala que vaig jugar amb els meus companys de club a finals de maig, s'han vist agreujades. He tingut dolor constant molts mesos, he anat reduint els entrenaments i competicions a mida que anaven en augment les molèsties i al final després de l'Olla de Núria no he aguantat més i m'he decidit a mirar-ho bé. 
El fisioterapeuta ho ha vist claríssim. L'ecografia dels músculs i tendons era reveladora i els símptomes descrits no donàvem marge als dubtes.
He iniciat un tractament amb una tècnica nova per al tractament de lesions anomenada EPI, que redueix els terminis de recuperació i que espero sigui efectiva. No vull posar-me terminis, estaré el que calgui per recuperar-me,  però avui sóc més optimista que quan vaig anar de visita al físio.
Evidentment no podré córrer la Marató d'Hèlsinki i he esborrat altres competicions que en rondàvem pel cap per un futur molt proper.
Anem pas a pas i ara només vull pensar a recuperar-me bé i poder començar de nou amb les ganes de sempre. Serà molt dur però s'ha de fer.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parada por lesión

Osteopatia de pubis o pubalgia es la lesión diagnosticada y que mantendrá un tiempo parado y recuperándome de todo. Hace muchos meses que voy sufriendo molestias a los adductores y que a raíz del partido de fútbol sala que jugué con mis compañeros de club a finales de mayo, se han visto agravadas. He tenido dolor constante muchos meses, he ido reduciendo los entrenamientos y competiciones a medida que iban en aumento las molestias y al final después de la Olla de Núria no he aguantado más y me he decidido a mirarlo bien. 
El fisioterapeuta lo ha visto clarísimo. La ecografía de los músculos y tendones era reveladora y los síntomas descritos no daban margen a las dudas.
He iniciado un tratamiento con una técnica nueva para el tratamiento de lesiones llamada EPI, que reduce los plazos de recuperación y que espero sea efectiva. No quiero ponerme plazos, estaré el que haga falta para recuperarme, pero hoy soy más optimista que cuando fui de visita al físio.
Evidentemente no podré correr el Maratón de Helsinki y he borrado otras competiciones que rondaban por mi cabeza para un futuro cercano.
Iré paso a paso y ahora sólo quiero pensar en recuperarme bien y poder empezar de nuevo con las ganas de siempre. Será difícil pero se tiene que hacer.