dimarts, 26 de març del 2013

Canvi de plans

Després de la Marató de Barcelona m'he pres uns dies de descans en els que he arribat a la conclusió de que estic més bé del que jo mateix en penso. De totes maneres crec que no he de fer la Marató d'Empúries del proper dia 28 d'abril, com tenia previst.
Ara que encara no he pogut començar a entrenar una altre vegada veig que he de centrar-me més en ells i mirar de recuperar la força a les cames que en sembla he perdut amb tres maratons consecutives.
El proper dia 7 d'abril faré una mitja de muntanya  Romànic Extrem que es fa a la Vall de Bianya a tocar de casa i que té molt bona pinta i després farem la Intermón Oxfan Trailwalker 2013.
Ja tinc ganes de començar a entrenar i fer-ho amb ganes i força, aixecar l'ànim que darrerament he estat un pel fluix i gaudir com sempre ho he fet del meu esport favorit.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cambio de planes


Después del Maratón de Barcelona me he tomado unos días de descanso en los que he llegado a la conclusión de que estoy más bien de lo que yo mismo pienso. De todos modos creo que no tengo que hacer el Maratón de Empúries del próximo día 28 de abril, como tenía previsto.
Ahora que todavía no he podido empezar a entrenar otra vez, veo que tengo que centrarme más en ellos y mirar de recuperar la fuerza en las piernas que parece que he perdido con tres maratones consecutivos.
El próximo día 7 de abril haré una media de montaña la Romànic Extrem en la Vall de Bianya a tocar de casa y que tiene muy buena pinta y después haremos la Intermón Oxfan Trailwalker 2013.
Ya tengo ganas de empezar a entrenar y hacerlo con ganas y fuerza, levantar el ánimo, que últimamente está un poco bajo y disfrutar como siempre lo he hecho de mi deporte favorito.