dilluns, 6 de maig del 2013

Lletissonada 2013

El diumenge vaig participar en la reconeguda Marxa de la Lletissonada que com cada any organitza la GECA a la Vall d'en Bas. Aquesta és juntament amb l'Embardissada del CE Olot les més carismàtiques i prestigioses marxes que es celebren a la Garrotxa.  En concret es van aplegar més de 1.300 marxadors amb un recorregut de 22 km i bastant dur pel desnivell però d'una gran bellesa paisatgística.


Puig de Miralles 1.434 m

Vaig quedar amb el meu amic Albert per anar junts i així fer un entrenament de qualitat. Vam sortir caminant per anar escalfant i la veritat és que quasi tota la pujada vam caminar pel desnivell tant important. Un cop arribats al Puig de Miralles de 1.434 m, vam córrer tota la baixada fins arribar de nou a Sant Esteve d'en Bas en unes 3h 30 aproximadament.
El dia va acompanyar amb un bon sol i una bona temperatura ambient.
El dissabte que ve faré la Cursa Pel Cor de la Fageda, una prova de 24km amb un desnivell molt important i que espero resistir adequadament. Realment sento que estic mínimament preparat per fer una bona cursa dins les meves condicions. He entrenat bé i en trobo molt fort.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lletisonada 2013

 

El domingo participé en la reconocida Marcha de la Lletissonada que como cada año organiza la GECA en la Vall d'en Bas. Esta es junto con la Embardissada del CE Olot las más carismáticas y prestigiosas marchas que se celebran en la Garrotxa. En concreto se reunieron más de 1.300 marchadores con un recorrido de 22 km, bastante duro por el desnivel pero de una gran belleza paisajística.


Puig de Miralles 1.434 m

 Quedé con mi amigo Albert para ir juntos y así hacer un entrenamiento de calidad. Salimos andando para ir calentando y bien es verdad que casi toda la subida andamos por el desnivel tan importante. Una vez llegamos al Puig de Miralles de 1.434 m, corrimos toda la bajada hasta llegar de nuevo en Sant Esteve d'en Bas en unas 3h 30 aproximadamente.

El día acompañó con un buen sol y una buena temperatura ambiente.

El próximo sábado haré la Cursa Pel Cor de la Fageda, una prueba de 24km con un desnivel muy importante y que espero resistir adecuadamente. Realmente siento que estoy mínimamente preparado para hacer una buena carrera dentro de mis condiciones. He entrenado bien y me encuentro muy fuerte.